PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

  Kontakt

  Avto center Šubelj d.o.o.
  Zg. Jarše, Preserska cesta 11
  1235 Radomlje

  DELOVNI ČAS
   
  SALON
  Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
  Sobota: 8.00 – 12.00

  SERVIS
  Pon. - Pet.: 07.00 - 18.00
  Sobota: ZAPRTO

  AVTOPRALNICA
  Avtomatska
  Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
  Nedelja: 8.00 – 14.00

  Ročna
  Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
  Nedelja: 8.00 – 14.00

  BAR EVOLUTION
  Poletni delovni čas
  Pon. – Pet.: 6.00 – 22.00
  Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

  Zimski delovni čas
  Pon. – Pet.: 6.00 – 20.00
  Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

  Hyundai IONIQ 6

  že od 45.100,00 EUR

   
  Odkrijte novo dimenzijo prilagodljivosti in udobja.

  • Prefinjen in popolnoma samosvoj
  • 800-voltno baterijo, ki zagotavlja ultra hitro polnjenje 
  • Ustvarite vozniško izkušnjo po svoji meri

  Električni streamliner.
  Prefinjen in popolnoma samosvoj. IONIQ 6 s svojo edinstveno silhueto zaznamuje novo dobo električne mobilnosti. Njegove aerodinamične linije in notranjost v slogu kokona se zlivata v individualen in fleksibilen prostor, ki na novo definira vozniško izkušnjo.

  Hitro polnjenje za več prevoženih kilometrov
  IONIQ 6 je ustvarjen, da vas popelje dlje, in to s še hitrejšim polnjenjem in v še izjemnejšem slogu. Glede na svoje potrebe in želje lahko izbirate med dvema kapacitetama baterije ter med dvo- in štirikolesnim pogonom. Inovativni 800-voltni baterijski sklop omogoča izjemno hitro polnjenje – za več kilometrov in manj obiskovanja polnilnic.

  Do 614 km dosega.
  Po zaslugi izjemno nizkega količnika zračnega upora (le 0,21) in naprednega električnega pogonskega sistema lahko IONIQ 6 z enim polnjenjem prevozi kar 614 km.

  *Doseg glede na merilni cikel WLTP. Glede na razmere na cesti, vaš slog vožnje in temperaturo so mogoča rahla odstopanja. Točen doseg je prav tako odvisen od izbranega tipa pnevmatik. Tehnični podatki niso dokončni.

  Hitro polnjenje.
  Preživite manj časa na polnilni postaji. Inovativni 800-voltni baterijski sistem omogoča enega najhitrejših časov polnjenja na trgu: z le 15-minutnim polnjenjem lahko doseg povečate za kar 351 km!

  Uživajte v vznemirljivih pospeških.
  Ste pripravljeni na neverjetne pospeške? Štirikolesno gnana različica IONIQ 6 z baterijo kapacitete 77,4 kWh se od 0 do 100 km/h požene v le 5,1 sekunde.

  Prilagodite vozniško izkušnjo.
  Ustvarite vozniško izkušnjo po svoji meri. Priladogite krmilni sistem, moč motorja in občutljivost pedala za pospešek. Pri različicah s štirikolesnim pogonom lahko izbirate tudi med voznimi načini.

  Prostoren. Privlačen. Prefinjen.
  Odkrijte novo dimenzijo prilagodljivosti in udobja. IONIQ 6 s kabino v obliki kokona pričara popolnoma novo vozniško izkušnjo. Hyundaijeva električna platforma je oblikovalcem omogočila, da povečajo prostor za noge in ustvarijo izjemen občutek prostornosti. Za sproščeno atmosfero poskrbi dvobarvna ambientna osvetlitev, ki se odlično ujema z materiali v kabini in se lahko prilagodi vašemu razpoloženju.

  Okolju prijazni materiali.
  Notranjost se ponaša z ekološko obdelanim usnjem, tkanino iz reciklirane plastike, talno oblogo iz recikliranih ribiških mrež ter surovimi materiali, pridobljenimi iz sladkornega trsa.
  Prefinjeni streamliner.
  Elegantno kupejevsko streho in poteze legendarnih streamlinerjev je navdihnil Hyundaijev koncept Prophecy EV. Naša štirivratna električna limuzina zato prekipeva od dinamičnosti in edinstvenega značaja.

  Spojler v obliki krilca.
  Eliptični spojler v obliki krilca je izdelan iz prozornega materiala, podobnega steklu. Tako pridejo ikonični žarometi še bolj do izraza.

  Revolucionarna tehnologija za še več varnosti in udobja.
  IONIQ 6 uteleša novo dobo mobilnosti. Ponaša se s široko paleto naprednih varnostnih sistemov, praktičnih dodatkov in funkcij povezljivosti. Gre za izjemno pametne tehnologije, ki so hkrati prijetne za uporabo.

  Tehnologija za avtonomno vožnjo.
  Sistem Highway Driving Assist II IONIQ 6 omogoča avtonomno vožnjo 2. stopnje. To pomeni, da lahko avtomobil sam nadzira hitrost in oddaljenost od drugih vozil ter pomaga pri menjavi pasu.

  Digitalni stranski ogledali.
  Klasični stranski ogledali lahko opcijsko nadomešča digitalni sistem. Sestavljata ga kameri v vratih, povezani s stranskima zaslonoma. Takšna rešitev ne zagotavlja le boljše vidljivosti, temveč tudi boljše aerodinamične lastnosti.

  Sproščujoča prednja sedeža.
  Čas je, da se udobno namestite. Prednja sedeža sta 8-smerno nastavljiva, z le enim klikom pa ju lahko preobrazite v popolnoma ravni ležišči za hiter počitek.

  Povezava Bluetooth za več naprav.
  Povežite do dve Bluetooth napravi naenkrat in poskrbite za odlično atmosfero. 


  5-letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov.
  Kot vsak Hyundai je tudi IONIQ 6 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Za nameček nudimo še 8 let oz. 160.000 km (kar pride prej) garancije na zmogljivo litij-ionsko baterijo. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

  * Hyundai v skladu s pogoji v garancijski dokumentaciji jamči zgolj za vozila Hyundai, ki so bila končnemu kupcu prodana s strani pooblaščenega Hyundaijevega trgovca. Garancija na baterijo traja 8 let oz. 160.000 km. Veljavni so tudi lokalni pogoji poslovanja. Za več informacij kontaktirajte svojega uradnega zastopnika za vozila Hyundai.

  Model: Hyundai IONIQ 6

  Vnesite željen datum!Niste izbrali ure testne vožnje!Vpišite elektronsko pošto!Neveljavna elektronska pošta!Vnesite vašo telefonsko številko!
  Prosim strinjajte se z obdelavo osebnih podatkov za pripravo informativne ponudbe.
  Vnesli ste napačno kodo!
  Pošiljamo sporočilo...prosimo počakajte.
  Loading...

  Potrebujete več informacij o vozilu?

  040 188 860info@subelj.si