PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

  Kontakt

  Avto center Šubelj d.o.o.
  Zg. Jarše, Preserska cesta 11
  1235 Radomlje

  DELOVNI ČAS
   
  SALON
  Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
  Sobota: 8.00 – 12.00

  SERVIS
  Pon. - Pet.: 07.00 - 18.00
  Sobota: ZAPRTO

  AVTOPRALNICA
  Avtomatska
  Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
  Nedelja: 8.00 – 14.00

  Ročna
  Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
  Nedelja: 8.00 – 14.00

  BAR EVOLUTION
  Poletni delovni čas
  Pon. – Pet.: 6.00 – 22.00
  Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

  Zimski delovni čas
  Pon. – Pet.: 6.00 – 20.00
  Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

  Atlas Pro

  že od 28.990,00 EUR

  Dizajn

  Obliko našega modela ATLAS PRO smo še izboljšali tako, da smo mu priskrbeli mišičasto in elegantno vizualno identiteto, zaradi katere je na cesti izjemno prepoznaven.

   

  • Prefinjene izpušne cevi
   Izpušne cevi so zasnovane tako, da se organsko vključujejo v vozilo in so povsem zlite z njegovo silhueto.

  • Atraktivna rešetka Cosmos
   Ukrivljeno oblikovana rešetka, ki je poudarjena za še močnejši vtis, izkazuje močno DNK naše blagovne znamke.

  • Diamantni LED žarometi
   Avtomatski žarometi osvetljujejo do razdalje 220 metrov in imajo življenjsko dobo 50.000 ur.

  • Zaslon za voznika
   Zelo pregleden zaslon, ki vozniku zagotavlja vse potrebne informacije, obdajajo sofisticirani materiali.

  • Udobnost
   Atlas Pro vas popelje na višjo raven udobja, hkrati pa nudi široko paleto funkcionalnih in ergonomskih rešitev za vse priložnosti. Uživajte v vsakem potovanju in ne bodite prikrajšani za nič!

  • Večplastne zadnje LED luči
   Večplastna zasnova luči in LED diode prispevajo k temu, da so zadnje luči vozila svetlejše.

  • Stilsko stransko ogledalo
   Prefinjeno oblikovano stransko ogledalo sledi linijam vozila in pripomore k njegovi dovršeni aerodinamičnosti.

  Tehnologija

  Številni inteligentni asistenčni sistemi pripomorejo k še prijetnejši vožnji z modelom ATLAS PRO.

   

  • Inteligentni tempomat (ICC)
   Novi Geely Atlas Pro je na voljo s širokim naborom inovativnih sistemov za aktivno varnost in pomoč vozniku, ki so vključeni v paket ADAS Level 2. Za njihovo delovanje skrbijo radar, 5 kamer in 8 ultrazvočnih senzorjev. Eden od teh sistemov – inteligentni tempomat – vzdržuje razdaljo do avtomobila spredaj ter samodejno upočasnjuje in pospešuje vozilo Atlas Pro. Zmožen je popolnoma ustaviti avto in samodejno nadaljevati vožnjo ter ohraniti svoje funkcije tudi v zavojih radija najmanj 250 m. Hkrati sistem preprečuje pretirano močno zaviranje, da zmanjša tveganje trka od zadaj.

  • Pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)
   Sistem zagotavlja samodejno krmiljenje za ohranjanje položaja vozila na sredini voznega pasu. To zagotavlja, da pomotoma ne prečkate voznega pasu, kar vam omogoča učinkovitejšo in varnejšo vožnjo.

  • Nadzor dolgih luči (HBC)
   Samodejna zatemnitev žarometov z dolgih na kratke luči prepreči zaslepitev drugih voznikov, kolesarjev ali pešcev.

  • Samodejno zaviranje v sili (AEB)
   Sistem za samodejno zaviranje v sili spremlja gibanje vozila naprej in poskrbi, da se vozilo v nujnih primerih samodejno ustavi.

  • 360-stopinjska kamera
   Kamera vam s 3D zaslonom, 100W slikovnim zaslonom HD in širokokotnim pogledom zagotavlja popoln pregled nad okolico.

  Udobje

  • Klimatska naprava
   Geely Atlas Pro je opremljen s sistemom za samodejno vzdrževanje nastavljene temperature v kabini in upravljanje klimatske naprave. Ta je ergonomsko nameščena na osrednji konzoli pod multimedijskim zaslonom in je zaradi tako imenovanih »klavirskih tipk« zelo estetska. Njena uporaba je zelo priročna in prijetna. Naprava vključuje tudi krmilnike za ogrevanje prednjih brisalcev, šobe za pranje vetrobranskega stekla ter nastavitev stranskih ogledal in zadnjih stekel. V skladu s sodobnimi trendi so gumbi za ogrevanje sedežev in volana nameščeni na multimedijskem zaslonu.

  • Ogrevanje sedežev in volana
   Novi Geely Atlas Pro je pripravljen za udobno delovanje tako v topli kot tudi v hladni sezoni. V vseh konfiguracijah nudi električno ogrevanje blazin in naslonjal tako sprednjih kot zadnjih sedežev, poleg tega pa še ogrevanje volana, stranskih ogledal, šob za pranje vetrobranskega stekla in metlic prednjih brisalcev.

  • Multimedija
   Infotainment sistem Atlas Pro navduši že ob prvem spoznavanju avtomobila. Velik 12,3-palčni barvni zaslon na dotik odlikujejo sodobna grafika, visok kontrast (1 MP, 720 slikovnih pik) in sposobnost odzivanja tudi na mokre prste in dlani v rokavicah. Za kakovosten zvok avdio sistema skrbi 8 zvočnikov, za odlično razpoloženje pa sistem ambientalne notranje osvetlitve z 42 barvami, ki lahko deluje v skladu s predvajano glasbo.

  • Povezovanje s pametnim telefonom preko sistema EasyCon
   Ena od pomembnih lastnosti multimedijskega sistema Atlas Pro je možnost povezovanja mobilnih naprav preko vmesnika Easy Connection. Za integracijo je potrebno namestiti brezplačno aplikacijo EasyCon ter pametni telefon s kablom povezati s sistemom. Na zaslonu na dotik multimedijsko »ogledalo« prikaže zaslon mobilnega telefona, kar omogoča uporabo vseh aplikacij, vključno z Yandex in Google navigacijo. Če telefon temelji na platformi Android, zaslon Atlas Pro podvoji funkcije pametnega telefona s pritiskom na gumb.

  Pogon

  • Motor
   Geelyjeva inovacijska strategija 4.0 je usmerjena v uvajanje najnaprednejših tehnologij, namenjenih zmanjšanju porabe goriva in škodljivih izpustov v ozračje. To pomeni popoln prehod na novo generacijo visoko zmogljivih turbo motorjev, razvitih v sodelovanju z Volvom. Novi Atlas Pro je opremljen z enim od njih: 3-valjnim bencinskim motorjem z delovno prostornino 1,5 litra, močjo do 177 KM in navorom do 255 Nm. Zahvaljujoč neposrednemu vbrizgavanju pri visokem tlaku (200 barov) je motor zelo učinkovit. Uporaba turbine z majhno "turbo luknjo" je omogočila praktično odpravo turbo učinka. Hkrati pa kljub 3-valjni konfiguraciji ta turbo motor odlikuje presenetljivo nizka raven hrupa in tresljajev.

  • Prenos
   V kombinaciji z zmogljivim motorjem Atlas Pro ponuja dve vrsti samodejnih menjalnikov: 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko (7DCT) za različico s štirikolesnim pogonom in 6-stopenjski hidromehanski (6AT) za različico s pogonom na sprednja kolesa. Visokozmogljivi menjalnik 7DCT je bil razvit v skladu s standardi Volvo kot del splošne strategije za naslednjo generacijo pogonskih enot. Gre za 7-stopenjski predselektivni menjalnik z mokro sklopko. Čeprav je zelo kompakten, je zasnovan za prenos velikega navora, hiter (čas menjave 0,2 s) in bistveno zmanjša porabo goriva. 6-stopenjski samodejni menjalnik s pretvornikom navora (6AT) je klasičen avtomatski menjalnik, ki olajša vožnjo zaradi gladkega prestavljanja. Najsodobnejša elektronika zagotavlja visoko energetsko učinkovitost in udobje pri vožnji.

  • Sistem 48V EMS
   Geely Atlas Pro 4WD uporablja inovativen sistem 48V EMS (Electric Motor Synergy). Sistem vključuje zaganjalnik-generator, pretvornik, 48-voltno litij-ionsko baterijo in rekuperacijo. V določenih načinih vožnje sistem izboljša pospeševalno dinamiko vozila zahvaljujoč dodatnemu navoru (+ 50 Nm), omogoča pa tudi do 15 % manjšo porabo goriva. Baterija se med delovanjem motorja z notranjim zgorevanjem samodejno polni z rekuperacijo med zaviranjem. Sistem ima tudi funkcijo »start-stop«, ki v zastojih ugaša in prižiga motor, omogoča pa tudi učinkovito »jadranje«.

  • Inteligentni 4WD
   Atlas Pro 4WD je zanesljiv in vsestranski crossover za vsakodnevno uporabo v katerem koli letnem času in v vsakem vremenu, za družinske izlete in izlete v naravo. Opremljen je z najsodobnejšim sistemom štirikolesnega pogona z dvojno sklopko, ki samodejno prerazporeja navor med prednjim in zadnjim kolesom. Ko izberete način Offroad, se algoritem za krmiljenje pogonskega sklopa in menjalnika samodejno spremeni za izboljšanje zmogljivosti na terenu. Štirikolesni pogon Atlas Pro vam bo pomagal samozavestno in varno premagati spolzko pot v snegu in dežju ter doseči cilj tam, kjer se asfalt konča.

  Vaše zadovoljstvo je naša zaveza

  Poleg vozil vrhunske kakovosti vam zagotavljamo tudi odličnost storitev ter v vseh ozirih prijetno izkušnjo nakupa. Naša ekipa prodajnih svetovalcev vam vedno z veseljem svetuje in pomaga izbrati najboljše vozilo za vas.

  Model: Atlas Pro

  Vnesite željen datum!Niste izbrali ure testne vožnje!Vpišite elektronsko pošto!Neveljavna elektronska pošta!Vnesite vašo telefonsko številko!
  Prosim strinjajte se z obdelavo osebnih podatkov za pripravo informativne ponudbe.
  Vnesli ste napačno kodo!
  Pošiljamo sporočilo...prosimo počakajte.
  Loading...

  Potrebujete več informacij o vozilu?

  040 188 860info@subelj.si