PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

  Kontakt

  Avto center Šubelj d.o.o.
  Zg. Jarše, Preserska cesta 11
  1235 Radomlje

  DELOVNI ČAS
   
  SALON
  Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
  Sobota: 8.00 – 12.00

  SERVIS
  Pon. - Pet.: 07.00 - 18.00
  Sobota: ZAPRTO

  AVTOPRALNICA
  Avtomatska
  Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
  Nedelja: 8.00 – 14.00

  Ročna
  Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
  Nedelja: 8.00 – 14.00

  BAR EVOLUTION
  Poletni delovni čas
  Pon. – Pet.: 6.00 – 22.00
  Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

  Zimski delovni čas
  Pon. – Pet.: 6.00 – 20.00
  Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

  Splošni pogoji nagradne igre

  Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri: »Kolo sreče«
  Organizator in izvajalec nagradne igre je Avto center Šubelj. (v nadaljevanju izvajalec).

  Namen nagradne igre
  Namen nagradne igre je naključno žrebanje nagrad z igro »Kolo sreče«. Sodelujoči v nagradni igri lahko izžrebajo eno izmed naštetih daril pod točko nagrade.

  Udeleženci nagradne igre
  Udeleženci nagradne igre so lahko osebe starejše od 18. let, ki se bodo udeležile kmetijskega sejma (osebe potrebujejo veljavno akreditacijo). Glavno nagrade lahko prejme le oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

  V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, trženju ali so kakorkoli povezane z katerimkoli izmed organizatorjev nagradne igre.

  Pravila in pogoji nagradne igre
  S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre, jih sprejemajo in se z njimi tudi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti ta pravila štejejo za primarna v odnosu do vseh morebitnih objav, neglede na obliko v kateri so bila sporočila predstavljena javnosti.

  Način sodelovanja in potek nagradne igre
  Udeleženci sodelujejo v nagradni igri tako, da se oglasijo na razstavnem prostoru podjetja Avto center Šubelj v času kmetijskega sejma Komenda in zavrtijo kolo sreče. Glede na številko, ki jo zavrtijo, sledi naključna nagrada. Vsi sodelujoči imajo enake pogoje, le dobitki so naključni. Vsak udeleženec mora predhodno izpolniti obrazec za soglasje, s katerim izvajalcu dovoljuje obdelavo svojih podatkov. Nagradna igra poteka od 7.10.2022 do 9.10.2022.

  Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat.

  Nagrade
  Glavne nagrade:  Dežnik, jakna, športni šal, kapa s šiltom, vikend izposoja vozila Hyundai IONIQ 5

  Vsak sodelujoči lahko prejme le eno nagrado. Nagrade ni mogoče zamenjati, ter ni prenosljiva. Ni mogoče zahtevati njene denarne protivrednosti.

  Prevzem nagrade
  Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s temi pravili in izpolnjujejo vse omenjene pogoje za udeležbo v nagradni igri. Dobitniki glavnih nagrad bodo prejeli obrazec, s katerim bodo zaprošeni za posredovanje svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek, naslov, e-naslov, davčna številka, mobilna številka. Nagrajenci bodo nagrade prejeli osebno ali po pošti na svoj naslov.

  Izključitev odgovornosti
  Organizator dogodka in izvajalec nagradne igre ne prevzemata nikakršne odgovornosti za: kakršnekoli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri, na katere organizator in izvajalec nimata vpliva, kakršnekoli posledice ob koriščenju nagrad.            

  Varovanje osebnih podatkov
  Osebni podatkom pridobljeni od udeležencev nagradne igre, so varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in ostalimi akti izvajalca. Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da izvajalec nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti.

  Udeleženec nagradne igre lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, ki ga posreduje na elektronski naslov info@softnet.si. Izvajalec zagotavlja, da bo zagotovil izbris osebnih podatkov v 15 dneh od prejema preklica.

  Izžrebanec izvajalcu nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

  Oktober, 2022