PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

Kontakt

Avto center Šubelj d.o.o.
Zg. Jarše, Preserska cesta 11
1235 Radomlje

DELOVNI ČAS
 
SALON
Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
Sobota: 8.00 – 12.00

SERVIS
Pon. - Pet.: 07.30 - 15.30
Sobota: ZAPRTO

AVTOPRALNICA
Avtomatska
Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Ročna
Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Popolnoma novi Hyundai i10

29. april 2020

Drznite si pustiti vtis.

V življenju za pravi vtis pogosto poskrbijo dovršene podrobnosti. In pri novem Hyundaiju i10 ni prav nič drugače. S svežo in ekspresivno obliko ter širokim naborom najnaprednejših tehnologij je namreč popoln spremljevalec za vse, ki od avtomobila pričakujejo uglajen slog in fleksibilnost, hkrati pa radi pustijo vtis.

Avto, ki zavzame malo, a da veliko

Ko se v mesto zgrne gneča, najbolje odnesejo tisti, ki se najlažje prerinejo skozi ozka križišča in pri parkiranju zavzamejo najmanj prostora. Novi i10 je po zaslugi lahkotnega upravljanja kot nalašč za takšne misije. V dolžino namreč meri zgolj 3,67 metra, v širino pa le 1,68 metra, a kompaktno zunanjost vseeno nadgrajuje s prostorno notranjostjo. Z novim i10 boste namreč vedno imeli dovolj prostora in fleksibilnosti, da boste v vsakem trenutku lahko živeli na polno.


Dinamičen in trendovski

Kombinacija gladkih linij in mišičastih kontrastov novemu i10 vdahne dinamičen slog, ki v trenutku ukrade pogled in ga loči od tekmecev.Vodilna raven povezljivosti

Uživajte v najnaprednejših funkcijah povezljivosti v segmentu, ki jih odlikujeta 8-palčni zaslon na dotik in sistem Bluelink® Connected Car Services. S funkcijami vozila tako lahko upravljate celo s pametnim telefonom ali z glasom.


Za več varnosti in brezskrbnosti

Novi i10 se ponaša z najbolj izpopolnjenim varnostnim paketom v svojem razredu, ki vključuje tudi vrsto naprednih sistemov za pomoč vozniku, združenih pod oznako SmartSense.


Poteze, ki jih je navdihnila atletska postava.

Oblikovalci novega i10 so inspiracijo pri snovanju zunanjosti našli v izklesani atletski postavi, odeti v elegantno športno opravo. Rezultat je mišičasta karoserija, ki pričara izjemno raven prostornosti. Zunanja oblika obenem uteleša kontrast med gladkimi površinami in ostrimi linijami, s katerimi avtomobil odlično simbolizira tehnološki napredek. Zgodba se nadaljuje tudi v potniški kabini, ki atletski slog spaja s prostornostjo in praktičnostjo.  


Drzna nova oblika

Novi i10 s prepletom gladkih linij in mišičastih potez uteleša dinamičen nov slog, ki v trenutku ukrade pozornost. Prednji del zaznamuje široka črna maska hladilnika, ki skupaj z izbočenima žarometoma poskrbi za vtis športnosti. Vrhunski slog je svoje mesto našel tudi v prenovljeni notranjosti, v kateri vas bodo pričakali sveži vzorci in materiali.Celovit nabor aktivnih varnostnih sistemov

Z naborom najnaprednejših sistemov za pomoč vozniku, združenih pod oznako SmartSense, novi i10 ponuja enega najbolj dovršenih varnostnih paketov v svojem segmentu. Da bo vsaka vožnja minila v duhu brezskrbnosti in v objemu varnosti.


Uživajte v napredni povezljivosti

S pomočjo največjega zaslona v razredu, naprednega sistema Bluelink® ter podpore za storitvi Apple CarPlay™ and Android Auto™ je napredna izmenjava podatkov v i10 mala malica. Sistem Bluelink® vam omogoča, da z vozilom upravljate kar preko svojega pametnega telefona ali prek glasovnega upravljanja.


Dinamičen in trendovski

Novi i10 je nižji, a hkrati tudi širši od predhodnika, s čimer v razred mestnih malčkov vnaša popolnoma edinstven oblikovni slog. Njegov uglajen, a hkrati dinamičen dizajn uteleša popoln kontrast med gladkimi površinami in ostrimi linijami. Njegovo karoserijo je navdihnila mišičasta atletska postava, zato se pod izklesano zunanjostjo skriva pravo razkošje prostora.

 
Prilagodite ga popolnoma po svojem okusu.
Novega i10 si lahko omislite v 10 različnih barvah karoserije, na voljo pa sta še dve različni barvi za streho. Tako lahko izbirate kar med 22 barvnimi kombinacijami in kar najbolje izrazite svoj edinstven slog.CENIK I10: PDF « nazaj na seznam