PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

Kontakt

Avto center Šubelj d.o.o.
Zg. Jarše, Preserska cesta 11
1235 Radomlje

DELOVNI ČAS
 
SALON
Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
Sobota: 8.00 – 12.00

SERVIS
Pon. - Pet.: 07.30 - 15.30
Sobota: ZAPRTO

AVTOPRALNICA
Avtomatska
Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Ročna
Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

NOVI Hyundai I30 že v našem salonu

2. oktober 2020

 

VARNEJŠI. UČINKOVITEJŠI. BOLJ POVEZAN.

Novi i30 navduši na vseh področjih. Njegov dizajn je še drznejši, njegovi varnostni
sistemi spadajo v sam vrh razreda, 48-voltni blagi hibrid pa prinaša še več varčnosti.
Pripravite se, da vas prevzame.Vi imate srce na pravem mestu, mi pa za vas razvijamo tehnologijo na mestu.

Vsi si za svoje ljubljene želimo le najboljše. Želimo, da se počutijo varno ter da je zanje vedno poskrbljeno. In prav ta želja je zaznamovala tudi razvoj novega i30, avtomobila, ki s svojo napredno tehnologijo poskrbi za vse potnike. Njegovi prvorazredni varnostni sistemi na vsaki poti popazijo na vas, moderne funkcije povezljivosti in izjemno učinkoviti agregati pa vas zanesljivo pripeljejo na vsak cilj.Drznejše linije
Novi i30 s svojim vpadljivim prednjim delom in prefinjenim zadkom na ceste prinaša novo raven sloga. Obenem se s tremi novimi barvami karoserije še bolj približa vašemu okusu.

Učinkovita zmogljivost
Uživajte v učinkovitih agregatih, praktičnih rešitvah in naših pametnih tehnologijah.


Povezljivost.
Sistem Bluelink® vam omogoča upravljanje z vozilom prek telefona ali z glasom, storitve LIVE pa zagotavljajo aktualne podatke o stanju v prometu, vremenu, parkiriščih itd.Varnost.
Hyundaijev paket naprednih varnostnih pomagal je bogatejši za štiri nove sisteme, ki vam in vašim najdražjim zagotavljajo še brezskrbnejše poti.
i30 N Line.
Ljubitelji dinamične serije N Line bodo navdušeni nad novimi oblikovnimi poudarki osveženega i30 Hatchback N Line.Prenovljen zunaj in znotraj.
i30 uteleša brezčasno suverenost, s katero že dolgo velja za oblikovni vzor. Po prenovi prednjega in zadnjega dela ter notranjosti bo zagotovo pritegnil še več voznikov, ki si želijo modernega avtomobila drznih linij.

 
Od prve skice do končnega produkta.
Prvi korak obsega načrtovanje nove oblike. Izziv pri tem predstavlja oprezanje za trendi, ki ne navdušujejo le trenutno, temveč bodo popularni tudi v prihodnje. Hyundai v ta namen podrobno preučuje trende in navade voznikov z vsega svet, na podlagi izsledkov pa ustvarja edinstvene podobe in snuje univerzalne koncepte.

Pripravljen, da vas zapelje – v vrhunskem slogu.
Večkrat nagrajeno zunanjo obliko, s katero je i30 vedno izstopal, sedaj dopolnjuje množica novih potez. Prednji del prenovljenega i30 izraža še več modernega duha, zadek pa poudarja njegovo prefinjenost. 3 nove barve karoserije vam obenem omogočajo, da še bolje izrazite svoj edinstven slog.

CENIK


« nazaj na seznam