PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

Kontakt

Avto center Šubelj d.o.o.
Zg. Jarše, Preserska cesta 11
1235 Radomlje

DELOVNI ČAS
 
SALON
Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
Sobota: 8.00 – 12.00

SERVIS
Pon. - Pet.: 07.30 - 15.30
Sobota: ZAPRTO

AVTOPRALNICA
Avtomatska
Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Ročna
Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Hyundai I30 2020 Facelift

27. maj 2020

Novi Hyundai i30: eleganten, varnejši in učinkovitejši


• Z napredno tehnologijo varnosti in povezljivosti, različnimi učinkovitimi pogonskimi sklopi in novim elegantnim dizajnom je novi i30 še bolj privlačen

• Elektrificirana 48-voltna blaga hibridna možnost povečuje učinkovitost porabe goriva

• Vsi trije tipi - i30 Hatchback, Fastback in Wagon - imajo novo zasnovo in nove funkcije po najnovejši posodobitvi izdelka

• Poleg tega bo športna platforma N Line, ki bo poleti 2020 prvič na voljo na novem i30 Wagon - z izboljšano zasnovo


Offenbach, 2020 - Hyundai Motor je objavil nove podrobnosti novega i30 pred svojim prvencem na avtomobilskem sejmu v Ženevi. Novi i30 bo imel nov dizajn, napredne funkcije povezovanja in bo ponujal elektrificirano 48-voltno blago hibridno možnost, kar bo povečalo porabo goriva.

Hyundai tudi posodablja svojo i30 N Line ponudbo. Prvič bo športno podobo na voljo videti v novem i30 Wagon, poleti 2020. Oblikovalne funkcije, navdihnjene z i30 N, bodo še naprej na voljo v modelih Hatchback in Fastback i30.

"S poslušanjem naših strank smo ugotovili, da obstaja potreba po varnem in zanesljivem avtomobilu v C-segmentu, ki ponuja tudi sodobne funkcije, kot so najsodobnejša povezljivost in učinkoviti pogonski sklopi - in to je videti dobro, «Pravi Andreas-Christoph Hofmann, podpredsednik za trženje in izdelke Hyundai Motor Europe. "Novi i30 pokriva potrebe naših strank, medtem ko je še vedno na voljo po ugodni ceni. Resnično ima univerzalno privlačnost. "

Moderna zunanja zasnova


Zunanjost novega modela i30 je drzna in elegantna, kar ji daje bolj čustveno privlačnost. Spredaj je značilni širši videz, modernejša drža.

Novi, tanjši žarometi z opcijsko večplastnimi odsevniki (MFR) LED tehnologijo in novimi dnevnimi lučmi (DRL) s podpisom v obliki črke V, dopolnjujejo prenovljeno, sodobno zasnovo sprednjih delov.

Na zadnjem delu je novi 5-vratni i30 izboljšan z novo obliko odbijača, ki je bil razvit za izboljšanje aerodinamičnih lastnosti. Zadnje LED-sijalke ustvarijo V-obliko za simetričen učinek med sprednjo in zadnjo stranjo.

Novi i30 je zdaj na voljo z novimi, preoblikovanimi diamantnimi 16-palčnimi ali 17-palčnimi litimi platišči, ki dopolnijo stranski pogled novega i30.

Obloga N line je zdaj na voljo za vse tipe.

Dinamična, v avtomobilski šport navdihnjena linija N je doživela obsežno posodobitev zasnove za i30 Hatchback in Fastback. Zdaj je prvič na voljo tudi z novim i30 Wagon. To pomeni, da bo obstajala različica N Line za vse tri tipe karoserije i30.

Nova i30 N Line odlikuje drzen nov dizajn s še bolj športnim videzom. Spredaj ima novi i30 N Line širšo osrednjo masko in nove žaromete. Stranske aerodinamične odprtine na sprednjem odbijaču izboljšajo pretok zraka okoli vozila.

Popolnoma nov dizajn zadnjega odbijača poudarja dinamičen značaj N Line. Široki difuzor daje športno trdnost in zadku daje impresivno držo, medtem ko na novo nameščene luči za meglo usmerijo vizualno težišče bližje tlom.

Nova i30 N Line prihaja z novo, 17-palčno ali 18-palčno zasnovo koles, ki navdušuje in izraža hitrost tudi v morovanju. To prispeva k sodobnemu profilu, ki je poln gibanja.

Poleg tega nova i30 N Line Hatchback in Fastback odlikujeta nastavitve posodobitev za vzmetenje in krmiljenje v kombinaciji z 1,5 T-GDi s 160 KM in 1,6 dizelskimi motorji 136 KM za bolj dinamično vožnjo.


Tri nove zunanje barve

Novi i30 je na voljo v treh novih barvah zunanjosti: Dark Night, Silky Bronze in Sunset Red. Poleg tega bo še naprej na voljo šest obstoječih barv: Polar White, Phantom Black, Engine Red, Stellar Blue, Platinum Silver in Olivine Grey.

Barve zunanjosti:

• [Novo] Dark Knight

• [Novo] Silky Bronze

• [Novo] Sunset Red

• Polar White

• Phantom Black

• Engine Red

• Stellar Blue

• Platinum Silver

• Olivine Grey


Posodobljena, moderna notranja zasnova

Notranja zasnova novega modela i30 vsebuje posodobitve, kot so bolj izpopolnjeni in moderni zračniki.

Dodane so bile tri nove barve za notranjo opremo: Pewter Grey, Ebony Brown in Charcoal Grey. To je poleg obstoječe črne barve. Sedeži so lahko iz tkanine, usnja ali kombinacija obeh s skupno osem možnosti.

Barve notranje opreme:

• [Novo] Pewter Gray

• [Novo] Ebony Brown

• [Novo] Charcoal Gray

• BlackFunkcije povezljivosti


Novi i30 odlikuje vrhunska povezljivost. Nov 7-palčni digitalni skupek in nov 10,25-palčni navigacijski zaslon na dotik omogočata sodobnejšo in individualno vožnjo. Ponuja tudi popolno združljivost z Android Auto in Apple Car Play. Od poletja 2020 bo uvedeno zrcaljenje brezžičnih telefonov, kar pomeni, da stranke ne bodo potrebovale kabla za povezavo telefona. Novi i30 ponuja tudi polnjenje telefona brezžično.

Bluelink - Povezane avtomobilske storitve

Novi i30 prvič prihaja s Hyundaijevo popolno Bluelink tehnologijo. Preko Bluelink Hyundai ponuja široko paleto povezanih avtomobilskih storitev, ki zagotavljajo pomembne ugodnosti za stranke v zvezi z informacijami v živo in nadzorom avtomobila prek aplikacije.

Kupci, ki izberejo navigacijo, prejmejo 5-letno brezplačno naročnino na Bluelink in Hyundai LIVE Services.

Značilnosti storitve Bluelink in Hyundai LIVE:

•LIVE storitve: promet v realnem času, ki ga poganja TomTom, bencinske črpalke / parkirna mesta (s cenami), kamere za hitrost (1) in vreme

• Prepoznavanje glasu preko spleta: močno spletno prepoznavanje glasu (v oblaku) z razumevanjem naravnega jezika

• Storitve aplikacij Bluelink:

Ø Poišči moj avto: vozniki lahko svoje vozilo brez težav najdejo v neznanih okoljih

Ø Oddaljene storitve: voznik lahko na daljavo zaklene svoj avto

Ø Pošlji v avto (POI): poiščite lokalne cilje in rezultate pošljite v navigacijski sistem avtomobila

Ø Varnost: Obvestilo o alarmu vozila

Ø Vzdrževanje: sprejemanje poročil o vozilu (npr. Tlak v pnevmatikah), informacije o vožnji

(1): če je to dovoljeno v določeni državi
Varnostne funkcije, ki jim lahko zaupate

Vrednost novega i30 je izboljšani varnostni paket Hyundai SmartSense, kar ga naredi varnejšega in bolj priročnega kot kdajkoli prej. Lane Follow Assist (LFA) samodejno prilagodi krmiljenje in tako pomaga, da je vozilo osredotočeno na svojem voznem pasu. Sistem za pomoč pri preprečevanju zadnjega trka (RCA) lahko aktivira zavore in prepreči trčenje, ko je avtomobil v vzvratni vožnji. Novost v i30 je tudi LVDA (Leading Vehicle Departure Alert), sistem, ki opozori voznika, ko se vozilo pred njim začne premikati naprej in ne reagira dovolj hitro - na primer na semaforju.

Zadnji sistem za zaznavanje mrtvih točk (BSD) je prejel nadgradnjo. BSD opozori voznika, če je v njihovem mrtvem kotu še eno vozilo - zdaj pa lahko s sistemom za preprečevanje trka (BCA) aktivira zavoro motorja in tako prepreči trčenje. Izboljšana je zaščita pred trkom (FCA) za prepoznavanje koles na cesti.

Tako kot pri prejšnjih različicah i30 tudi novi i30 prihaja z FCA zaznavanjem pešcev, opozorilom za voznika (DAW), asistenco za dolgi svetlobni pramen (HBA), inteligentnim opozorilom o omejitvi hitrosti (ISLW) in asistenco za vzdrževanje voznega pasu (LKA).Varnostne funkcije SmartSense:


• [Nov] asistenčni pas (LFA)

• [Novo] Pomoč pri preprečevanju trčenja pri zadnjih trkih (RCA)

• [Novo] Opozorilo odhoda vodilnega vozila (LVDA)

• [Novo] Pomoč pri preprečevanju trka pri mrtvem kotu (BCA)

• Pomoč pri preprečevanju trčenja spredaj (FCA) z zaznavanjem pešcev in zaznavanjem koles

• Opozorilo za pozornost voznika (DAW)

• Pomoč pri visoki svetlosti (HBA)

• Inteligentno opozorilo o omejitvi hitrosti (ISLW)

• Pomoč pri vzdrževanju voznega pasu (LKA)
Funkcija eCall, ki je tudi nova pri i30, samodejno stopi v stik z reševalnimi službami, če se sprožijo senzorji zračne blazine.

Vsaka od teh novih funkcij je zasnovana tako, da Hyundaijevim avtomobilom omogoča varnejšo vožnjo in poveča zaupanje strank. Za še večjo mirnost, novi i30 prihaja s petletno neomejeno garancijo.

Uspešnost in napredek: nova i30 linija za pogonske sklope

Novi i30 je opremljen z izboljšano ponudbo pogonskih sklopov, ki kupcem ponuja še več svobodne izbire.

Za začetek linije je Hyundai predstavil na novo razvit 1,5-litrski motor z dvojnim vbrizgom in 110 KM, ki je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

1,0-litrski bencinski motor T-GDI s 120 KM bo na voljo z novim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko, poleg že na voljo 6-stopenjski ročni menjalnik.

Novost: 1,0-litrski motor T-GDI s 120 KM je za večjo učinkovitost porabe goriva na voljo z dodatno 48-voltno tehnologijo Mild Hybrid, ki je prvič na voljo s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT).

iMT loči motor od menjalnika, potem ko voznik sprosti plin. S prvo stopnjo motor deluje v prostem teku. Z drugo stopnjo je motor dodatno začasno izklopljen, da prihranimo še več goriva. Za tiste, ki raje vozijo samodejno, je na voljo tudi 48-voltna Mild Hybrid opcija s 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko.

Še vedno bo na voljo 1,6-litrski dizelski motor s 115 KM s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko.

1,6-litrski dizelski motor z 136 KM je serijsko opremljen z 48V blagim hibridnim sistemom. Na voljo je s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom ali s 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko.

In na vrhu ponudbe je novi 1,5-litrski motor T-GDI s 160 KM, ki je serijsko opremljen s 48-voltno tehnologijo Mild Hybrid. Na voljo je tudi kot 6-stopenjski inteligentni ročni menjalnik ali 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.


« nazaj na seznam