PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

Kontakt

Avto center Šubelj d.o.o.
Zg. Jarše, Preserska cesta 11
1235 Radomlje

DELOVNI ČAS
 
SALON
Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
Sobota: 8.00 – 12.00

SERVIS
Pon. - Pet.: 07.00 - 18.00
Sobota: ZAPRTO

AVTOPRALNICA
Avtomatska
Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Ročna
Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

BAR EVOLUTION
Poletni delovni čas
Pon. – Pet.: 6.00 – 22.00
Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

Zimski delovni čas
Pon. – Pet.: 6.00 – 20.00
Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

NOVI Hyundai I20

12. januar 2024

Določanje novih meril.

Dinamičen in prepoznaven novi i20 postavlja merila v segmentu majhnih avtomobilov. Novi i20 združuje številne pametne tehnologije, kot so najboljše funkcije povezljivosti v svojem razredu, in varnostni paket, ki je med najobsežnejšimi v svojem razredu - ta mali avtomobil pušča velik pečat.

Slog nove generacije.

Prvi vtis je pomemben - zato smo osvežili obliko enega naših najuspešnejših modelov. Rezultat? Avtomobil, ki je izgleda tako dobro, kot se tudi pelje, s sodobno, dinamično podobo, ki izstopa na cesti.


Na novo opredeljena športnost.

Dinamičen, prepoznaven in čutno športen - i20 z osveženim dizajnom postavlja nove standarde v svojem segmentu z dinamičnim videzom, ki na cesti pritegne pozornost.


Ustvarjen za ljudi. Pritegnite pozornost.

Eleganten in uglajen se novi i20 ponaša z  novimi zunanjimi oblikovnimi elementi. Zaradi nizke strehe in dolge medosne razdalje je njegova športna drža še bolj izrazita. Navdihnjen s Hyundaijevo oblikovalsko filozofijo "Sensuous Sportiness" je harmonična kombinacija energičnih proporcev, sloga in tehnologije.


Vaš avto. Vaše barve.

Prilagodite i20 svojemu osebnemu slogu. Na izbiro je 8 različnih barv zunanjosti, ki dopolnjujejo njegovo privlačno obliko. Tri zunanje barve so povsem nove: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl in Meta Blue Pearl. Poleg tega je na voljo tudi dvobarvna zunanjost s streho v črni barvi (Phantom Black), ki unanjosti doda še več sloga.

Kakovostna in visokotehnološka kabina.

V notranjosti i20 so Hyundaijevi oblikovalci uporabili številne inovativne, estetske in tehnične rešitve, da bi ustvarili zračno in sodobno vzdušje. Notranjost je obogatena s 4,2-palčnim digitalnim zaslonom in večbarvno LED ambientalno osvetlitvijo, ki jo lahko spreminjate glede na razpoloženje. Za boljšo osvetljenst pa je zdaj po vsej kabini namesto običajnih žarnic nameščena LED osvetlitev.

Več možnosti izbire pogonskih sklopov. Več učinkovitosti.

Pod motornim pokrovom novega i20 je 48-voltni blagi hibridni pogonski sklop, ki je združen z motorjem 1,0 T-GDi. Ta je na voljo s 73,5 kW (100 KM) ali 88,3 kW (120 KM). 48-voltni blagi hibridni sistem je zasnovan za maksimalno učinkovitost in zmogljivost ter prispeva k zmanjšanju porabe goriva in emisij.

7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.

Izkoristite vrhunsko zmogljivost in želeno mero nadzora z možnostjo 7DCT v i20, ki je na voljo z 1,0-litrskim turbo motorjem in vam zagotavlja dinamično vozno izkušnjo ter vrhunsko učinkovitost porabe goriva hkrati. Sistem z dvojno sklopko omogoča bliskovito hitro prestavljanje, ne glede na to, ali uporabljate samodejni način ali se odločite za ročno prestavljanje.

Najboljše funkcije povezljivosti v razredu.

Uživajte v najsodobnejši pametni tehnologiji z dvema 10,25-palčnima vizualno usklajenima velikima zaslonoma s funkcijo deljenega zaslona. S storitvami Bluelink Connected Car Services pa lahko vozilo upravljate kar prek pametnega telefona - ali glasovno. Ta prinaša popolno povezljivost neposredno v i20 s spletnim prepoznavanjem glasu in funkcijami, s katerimi bo vaša vožnja bolj udobna in prijetna. 

Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink, Hyundaijev sistem za povezovanje z avtomobilom, uporablja vgrajeno telematiko in ponuja najsodobnejše storitve Hyundai Live Services, kot so promet v živo ali parkiranje na ulici. Z aplikacijo Bluelink lahko na daljavo zaklenete in odklenete svoj i20 ali poiščete svoj avtomobil, kadar se ne spomnite, kje točno je parkiran. Aplikacija vam bo poslala tudi opozorilo, če bi kdo poskusil vdreti v vozilo. Če želite vedeti, ali je tlak v pnevmatikah ustrezen, vam bo sporočila tudi to.


Najobsežnejši varnostni paket.

S Hyundai SmartSense, našim vrhunskim naprednim sistemom za pomoč vozniku, i20 ponuja najobsežnejše pakete aktivne varnostne tehnologije v svojem razredu - ustvarjen je za več varnosti in manj skrbi. Številnih od tovrstnih pametnih tehnoloških funkcij ne bi pričakovali v avtomobilih tega segmenta.

Premium zvočni sistem in popolnoma brezžična povezljivost.

Uživajte v več udobja z brezžičnim zrcaljenjem zaslona telefona na 8-palčnem zaslonu na dotik in brezžičnim polnjenjem pametnega telefona. Premijski zvočni sistem BOSE® z osmimi zvočniki, ki je na voljo, poskrbi za več zabave, ko želite povečati glasnost in zapeti skupaj.

Premium zvočni sistem BOSE®.

Z vrhunskim zvočnim sistemom BOSE® uživajte v izjemni zvočni izkušnji. Sistem z osmimi zvočniki, ki vključuje tudi globokotonec, je zasnovan v skladu s športnim slogom avtomobila in zagotavlja zvočno izkušnjo, ki je prav tako dinamična, kot je dinamična vožnja z i20.


Hyundai i20

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik novi I20

Akcijski cenik novi I20


« nazaj na seznam