PRODAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00    Sob.: 8.00 – 12.00   SPREJEM IN IZDAJA VOZIL: Pon. – Pet.: 7.00 – 18.00    Sob.: ZAPRTO

Prodaja 01/7240-143
Servis sprejem in izdaja 01/7240-140

Kontakt

Avto center Šubelj d.o.o.
Zg. Jarše, Preserska cesta 11
1235 Radomlje

DELOVNI ČAS
 
SALON
Pon. – Pet.: 8.00 – 18.00
Sobota: 8.00 – 12.00

SERVIS
Pon. - Pet.: 07.00 - 18.00
Sobota: ZAPRTO

AVTOPRALNICA
Avtomatska
Pon. – Sob.: 8.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

Ročna
Pon. – Sob.: 7.00 – 20.00
Nedelja: 8.00 – 14.00

BAR EVOLUTION
Poletni delovni čas
Pon. – Pet.: 6.00 – 22.00
Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

Zimski delovni čas
Pon. – Pet.: 6.00 – 20.00
Sob. – Ned.: 7.00 – 14.00

Novi HYUNDAI Santa Fe - Pionir med športnimi terenci praznuje 20 let.

7. april 2021

Še večji, boljši in privlačnejši.


Novi Santa Fe je s popolno prenovo postal še prostornejši, udobnejši in praktičnejši. Ponaša se z drznejšimi linijami pod katerimi se skrivajo številne nove tehnologije, hibridni pogonski sklopi in najnaprednejša varnostna pomagala.5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov.


Kot vsak Hyundai je tudi novi Santa Fe izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!


Drzne in edinstvene barve karoserije.


Izberite svoj najljubši slog in odenite novega Santa Fe v eno od devetih edinstvenih barv karoserije, ki so jih navdihnile podobe iz narave. Barvno paleto sestavljajo tudi trije novi odtenki: Glacier White, Taiga Brown in Lagoon Blue.Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.


Ko sedete v novega Santa Fe, vas v trenutku prevzame občutek prostornosti. V primerjavi s predhodnikom nudi več prostora, udobja in tudi praktičnosti. Za nameček boste izkusili novo raven prestiža, ki ga pričarajo visokokakovostni materiali in prefinjeno usnje. Novi model je tudi prvi Hyundai, ki je na voljo z opcijskim paketom Luxury – za še več vrhunskega pridiha.


Lebdeča osrednja konzola.


Eden najopaznejših oblikovnih poudarkov v kabini je nedvomno "lebdeča" osrednja konzola, ki se elegantno zliva z armaturno ploščo. Odeta je v na otip mehke materiale, z vrsto visokotehnoloških dodatkov pa krepi občutek prestiža, ki prežema notranjost. 

Digitalni zaslon merilnikov.

Novi 12,3-palčni digitalni zaslon merilnikov je še en v vrsti dodatkov višjega razreda, saj je prikaz na njem mogoče popolnoma prilagoditi.


Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Vsi podatki ki jih potrebujete, so naravnost pred vami, in to na velikem, 10,25-palčnem zaslonu, ki se ponaša s preprosto berljivostjo, intuitivnim vmesnikom in napredno sihnronizacijo s pametnimi telefoni.


Odlagalno mesto pod osrednjo konzolo.

Odlagališče pod lebdečo konzolo nudi ogromno prostora za shranjevanje.


Nova motorna paleta prinaša še več učinkovitosti in zmogljivosti.

Za še več učinkovitosti ob višji moči. Novi Santa Fe se ponaša s popolnoma novo motorno paleto, ki vključuje okolju prijaznejšo dizelsko izbiro, novi model pa bo hkrati prvi Hyundai v Evropi, ki bo na voljo v hibridni ali priključno-hibridni različici. Dizelski motor je združen z novim 8-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno mokro sklopko (8DCT), ki omogoča še boljši pospešek in nižjo porabo.

Novi 8-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno mokro sklopko.

Novi 8-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno mokro sklopko (8DCT), ki je na voljo v kombinaciji z dizelskim motorjem, združuje gladko pretikanje klasičnega samodejnega menjalnika z učinkovitostjo dvojne sklopke.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.

Sneg ali pesek? Športni ali varčni način? Izbira je vaša. S preprostim obratom vrtljivega gumba lahko vozne lastnosti prilagodite razmeram na cestišču in svojemu razpoloženju. Za dodatno mero dinamike v obliki hitrejšega odziva stopalke za plin ter športnejšega pretikanja in krmiljenja izberite način Sport. Za maksimalno varčnost je tu način Eco, ki s prilagoditvijo pospeševanja, pretikanja ter delovanja klimatske naprave poskrbi za maksimalno učinkovitost. Za učinkovito vsakdanjo vožnjo pa bo popolna izbira način Comfort.Pogon na vsa štiri kolesa HTRAC™.

Slabo vreme? Ostri zavoji? Brez skrbi. Novi Santa Fe je na voljo z inovativnim štirikolesnim pogonom HTRAC™, ki v vseh razmerah zagotavlja optimalno vodljivost in stabilno lego v zavojih. Tako bo vožnja po spolzkih ulicah ali na luknjastih podeželskih cestah brezskrbnejša. 

Zmogljivo vzmetenje.

MacPhersonovi vzmetni nogi zagotavljata več stabilnosti in bolj uglajeno vožnjo, večvodilska prema zadaj pa še poveča udobje in porabi manj prostora.


Najnaprednejša povezljivost na vsaki poti.

Novi Santa Fe se ponaša z najnovejšimi pametnimi tehnologijami, kot so napredne funkcije povezljivosti in storitev Bluelink® Connected Car Services. Ta upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Sistem Bluelink združuje napredno povezljivost in pametne rešitve za še več praktičnosti.


Navigacija “Peš do cilja”.

Včasih boste morali vašega Santa Fe parkirati, še preden boste dejansko dosegli končni cilj. Če se parkirišče nahaja med 200 m in 2 km proč, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti usmerjala točno tja, kamor ste se namenili.


Pazi na vas in vaše najdražje.

Napredni varnostni paket Hyundai SmartSense, ki je sedaj obogaten z novimi pametnimi pomagali, kot sta pomočnik za avtocestno vožnjo ter sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno, novi model uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta. Na voljo je celo funkcija za daljinsko upravljanje z vozilom, tako, da vam pri parkiranju ni več treba sedeti za volanom. 

Pomočnik za avtocestno vožnjo (HDA).

Novi Santa Fe je prvič na voljo s pomočnikom za avtocestno vožnjo (HDA), ki predstavlja kombinacijo sistema za ohranjanje voznega pasu (Lane Following Assist) in pametnega sistema za prednastavitev hitrosti. S pomočjo senzorjev in podatkov navigacije namreč zagotavlja varno upravljanje z vozilom ter glede na razmere samodejno prilagaja hitrost. Voznik lahko sistem HDA aktivira s preprostim pritiskom na volansko tipko.

Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Novi Santa Fe se lahko kar sam zapelje na parkirno mesto ali s slednjega. S preprostim pritiskom na daljinsko tipko ga je mogoče parkirati celo vzvratno.


Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Ta novi sistem pri vožnji vzvratno s pomočjo kamere in senzorjev zaznava ovire na poti vozila, nanje sprva opozori, nato pa po potrebi tudi aktivira zavore in ustavi vozilo.


Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).

Dogajanje v levem in desnem mrtvem kotu svojega novega Santa Fe lahko sedaj spremljate kar na zaslonu merilnikov. Ob vklopu smernika se vključi tudi kamera na izbrani strani.


Opozorilo na potnike zadaj.

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje na zadnji klopi vozila. Če slednjega zaznajo, ko ste vi že izstopili, se aktivirajo hupa in smerniki.


Pazi na vas in vaše najdražje.

Novi Santa Fe je zasnovan tako, da v primeru nezgode čim bolje zavaruje tako vas kot vaše najbližje. V ta namen je opremljen s šestimi zračnimi blazinami: dvema spredaj, dvema stranskima in dvema zračnima zavesama. K izboljšani varnosti znatno prispeva tudi Hyundaijeva nova platforma, ki bolje absorbira sile trka in omeji deformacijo potniške kabine.
Pametne rešitve za udobje in praktičnost.

Novi Santa Fe po zaslugi fleksibilne razporeditve sedežev in pametnih vsakodnevnih pomagal, kot je prilagodljivo električno odpiranje prtljažnih vrat, na novo definira udobje in praktičnost. Tako vas kot vaše potnike bodo razveselili dodatni centimetri v drugi sedežni vrsti, še večji prtljažni prostor ter kopica priročno nameščenih odlagališč.
Fleksibilna razporeditev sedežev.

Prepustite se udobju, ki je na voljo kar do 7 potnikom ter izobilju prostora za prtljago. Se odpravljate na dolgo pot? Sedežno klop v drugi vrsti lahko premikate naprej ali nazaj ter preklopite v razmerju 40/20/40. Prav tako jo lahko s preprostim pritiskom na gumb pomaknete naprej, da potnikom omogočite lažji dostop do tretje sedežne vrste.

Zaslon head-up.

Projekcijski zaslon vse ključne podatke o vožnji, kot so hitrost, navodila navigacijskega sistema in varnostna opozorila, prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu.


Prestižni zvočni sistem KRELL.

Prestižni zvočni sistem proizvajalca KRELL poskrbi za prvovrstno zvočno kuliso. 10 izjemnih zvočnikov zagotavlja, da lahko vsi potniki uživajo v izjemni akustični izkušnji, katere srce je 12-kanalni ojačevalec z največjo močjo 589 vatov. KRELL Automotive je luksuzna znamka avtomobilskih zvočnih sistemov, enega vodilnih prizvajalcev visokokakovostne akustične opreme.

CENIK

Novi Hyundai Santa Fe

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model Novi Santa Fe
Cenik model Novi Santa Fe hibrid

 


« nazaj na seznam