DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE Z OZONOM

Ste prepričani, da se v vozilu vozite sami?
Klimatska naprava je idealno gojišče škodljivih bakterij, virosov in plesni.
Temperaturne spremembe in sezonska uporaba klimatskega sistema ustvarja idealne pogoje za te nezaželjene potnike.
Ozon: je triatomska molekula, sestavljena iz treh atomov kisika.
Ni poznane pakterije, ki bi bila odporna na ozon.

FORTRON DIESEL INJECTOR CLEANER in PETROL INJECTOR CLEANER

Gorivo vsebuje razne nečistoče, katere se nalagajo povsod po sistemu vbrizga, še posebej v injektorjih lahko le te povzročijo okvare in velik strošek popravila.Čistila sta namenjena preventivnemu čiščenji celotnega sistema vbrizga in ohranjanju gladkih površin v injektorjih. S tem dosežemo, da ne pride do obrabe drsnih površin v injektorju, saj je le takrat potrebno injektor zamenjati, kar pa lahko predstavlja velik strošek.

FORTRON ENGINE FLUSH

Pred menjavo olja vam priporočamo notranjo čiščenje motorja, odstranitev depozitov( smole, gumi depoziti), kateri se med delovanjem motorja nabirajo v samem motorju. Tako vaše novo olje nato nalijemo v očiščen motor, s tem vam vaše novo olje lažje zagotavlja dobre mazalne lastnosti skozi ves servisni interval. Pri postopku notranjega čiščenja tudi povrnemo prvotne premere oljnih kanalov, kar zagotavlja optimalne mazalne sposobnosti.

FORTRON OIL CONDITIONER

Oil conditioner je visokokakovosten dodatek k olju, kateri predvsem zagotavlja boljši oljni film in s tem zagotavlja minimalno obrabo in maksimalno zaščito pred frikcijo.

FORTRON TOTAL FUEL TREATMENT

Kondenz nastaja v rezervoarju goriva, ustvari ga tamperaturna razlika petih stopinj. Le ta zelo slabi kakovost goriva, slabša mazalne sposobnosti in povzroča škodo v celotnem sistemu. Total fuel treatment povsem odstrani kondenz iz rezervoarja in poskrbi da kondenz izgori povsem brez posledic za sistem vbrizga.

INDUKCIJSKI SERVISNI KIT

FortronThrottle Body Cleaner je napreden izdelek z dvojnim namenom, ki je zasnovan posebej za čiščenje indukcijskega sistem (lopute) in izgorevalnega prostora motorja. Edinstven spray je zelo vsestranski, enostaven za uporabo za vse dovode zraka v bencinskih sistemih z elektronskim vbrizgom goriva.
Fotron Fuel Booster po očiščeni loputi ga natočimo v rezervoar vozila. Indukcijski sistem bo očiščen, povišano bo število oktanov gorivu do 2 rona. Prav tako bodo očiščeni depoziti iz injektorjev, vodov goriva, zagotovljen bo lepši tek motorja, zmanjšane bodo emisije in poraba goriva.